Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Saint Tropez

St. Tropez is het trefpunt van de internationale jet set. Residence Royale selecteerde zeer luxe vakantievilla's en vakantiehuizen in de omgeving van St. Tropez. Kies een luxe vakantievilla of vakantiehuis in St. Tropez en geniet van een exclusieve vakantie.

Villa Tamarinde

Saint Tropez - Côte d'Azur - Frankrijk
Vakantievilla Tamarinde ligt bij Ramatuelle aan de Côte d'Azur (Frankrijk) slechts 300 m. van het strand. Mooie, Provençaalse vakantievilla voor 8 personen met 4 slaapkamers, 4 badkamers, airconditioning, zwembad met Jacuzzi bad, WiFi internet en adembenemend zeezicht. Het is slechts een paar minuten rijden naar Ramatuelle en St. Tropez!
v.a. € 1,995
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. FA189
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Bari

Saint Tropez - Côte d'Azur - Frankrijk
Vakantievilla Bari ligt bij Ramatuelle aan de Côte d'Azur (Frankrijk) slechts 3 km. verwijderd van alle beroemde stranden. Mooie, Provençaalse vakantievilla voor 14 personen met 6 slaapkamers, 6 badkamers, airconditioning, groot overloop zwembad en WiFi internet. Deze mooie villa is bij uitstek geschikt voor een familie vakantie!
v.a. € 4,710
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. FA208
Max. 14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Luxe vakantiehuis Ortris

Saint Tropez - Côte d'Azur - Frankrijk
Dit luxe vakantiehuis is te huur aan de rand van St. Tropez op loopafstand van het centrum en de beroemde haven. Heerlijk vakantiehuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers en privé zwembad, omgeven door een volledig omheinde tuin van 1900 m²!
v.a. € 4,500
Bekijken
zwembadinternet
Ref.nr. FA708
Max. 8 personen
4 slaapkamers
2 badkamers