Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Amalfi en Napels

Een fantastische vakantie in de omgeving van Amalfi (Napels) begint met een luxe villa of vakantiehuis uit het vakantievilla programma van Residence Royale. Profiteer ook van dit uitzonderlijke aanbod van luxe vakantiehuizen en exclusieve vakantievilla's.

Luxe villa Galli

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe, moderne villa voor 9 personen is te huur bij Sorrento aan de Amalfi kust (Italië). Villa Galli beschikt over 4 slaapkamers, 5 badkamers, airconditioning, een privé zwembad en heeft een panoramisch uitzicht op zee!
v.a. € 2,645
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA667
Max. 10 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Oleander

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt in San Montano, 4km. van Sorrento aan de Amalfi kust met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Luxe vakantievilla voor 11 personen met privé zwembad, airconditioning en internet, met toegang tot het strand!
v.a. € 4,080
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA820
Max. 11 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Luxe villa Bagnolini

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt bij Amalfi aan de Amalfi kust met adembenemend zeezicht. Schitterende vakantievilla voor 12 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
v.a. € 5,400
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IA838
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Orio

Amalfi en Napels - Italië
Deze mooie vakantievilla ligt dichtbij Positano aan de Amalfi kust met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Villa Orio is gemakkelijk per auto bereikbaar en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad, airconditioning en internet. Het is slechts 10 min. rijden naar het strand!
v.a. € 2,710
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IB836
Max. 6 personen
3 slaapkamers
3 badkamers
 

 

Een luxe vakantie aan de Amalfi kust in Italië

 

De Golf van Napels bestaat uit twee delen, de Sorrento kust en de Amalfi kust. De Amalfi kust is een natuurlijke kustlijn met hoge kliffen, pittoreske dorpjes en mooie stranden en geldt als één van Europa’s mooiste  kustlijnen. Sinds 1997 staat de Amalfi kust in Italië op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

 

Een smalle weg voert u zigzaggend met scherpe bochten en inhammen langs dit spectaculaire schiereiland. Het zien van de pittoreske dorpen, ingeklemd tussen de azuurblauwe zee enerzijds en de steile rotshellingen anderzijds is werkelijk adembenemend. Vanuit Sorrento kunt u de boot nemen naar het beroemde eiland Capri. Maar er zijn meer imposante bezienswaardigheden in de buurt zoals Pompeï, de tempels van Paestum en niet te vergeten de prachtige stad Napels.

 

Residence Royale selecteerde luxe vakantievilla’s aan de Amalfi kust met een spectaculair uitzicht op zee. Geniet van een onvergetelijke vakantie in één van de mooie villa’s van Residence Royale.