Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Rome en Laszio

Rome bezoeken vanaf uw luxe vakantievilla of vakantiehuis? Residence Royale verhuurt enkele luxe vakantiehuizen niet ver van Rome. Rome, de hoofdstad van Italië ligt in Laszio, een gebied rijk aan cultuurschatten en natuur. Residence Royale selecteerde een aantal luxe villa´s in dit gebied, van waaruit men gemakkelijk Rome kan bezoeken. De luxe vakantiehuizen en vakantievilla's in Bolsena en Terracina liggen in een prachtige landelijk omgeving of dichtbij de kust, een ideale locatie om cultuur en natuur te combineren.

Villa Sabina

Rome en Laszio - Italië
Villa Sabina ligt Magliano Sabina, 75 km verwijderd van Rome (Italië) met een prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Heerlijke vakantievilla voor 8 personen met privé zwembad, tennisbaan en WiFi internet.
v.a. € 1,565
Bekijken
zwembadtennisbaaninternet
Ref.nr. IK818
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

 

Bezoek Rome vanuit uw luxe vakantievilla

 

Rome is de hoofdstad van Italië en tevens hoofdstad van de regio Laszio en de provincie Rome. Door de stad stromen de rivieren de Tiber en de Aniene.

De historie van Rome strekt zich uit over 2500 jaar en heeft zich in de geschiedenis ontwikkeld als één van de belangrijkste steden van de westerse cultuur.

Rome is ook de zetel van de paus, die het gezag voert over Vaticaanstad, een enclave binnen de stad Rome.

 

Rome is oorspronkelijk gebouwd op zeven heuvels, het historische stadscentrum bevindt zich op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Bekende bezienswaardigheden zijn het Colosseum, het Forum Romanum, het Pantheon, de Sint Pietersbasiliek en de Trevifontein.

 

Residence Royale selecteerde rondom Rome een aantal luxe vakantievilla’s met privé zwembad, van waaruit men Rome gemakkelijk kan bezoeken.