Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Toscane

Residence Royale verhuurt luxe vakantievilla's en vakantiehuizen met privé zwembad in Toscane. Toscane is bij uitstek het gebied om te genieten van oude kunst en cultuur, maar ook van de mooie natuur en het strand. Residence Royale selecteerde luxe villa's in Viareggio, Camaiore, Florence, Lucca en Forte dei Marmi. De geselecteerde luxe villa's in Toscane, vaak zeer exclusief, zijn voor het merendeel met zorg gerenoveerde klassieke woningen, die geheel voldoen aan de moderne eisen van luxe en comfort. Ze bieden steeds een hoge mate van privacy en liggen vaak op bijzondere locaties.

Villa Borgo Bernardini

Lucca - Toscane - Italië
Villa Borgo Bernardini is een buitengewoon luxe villa iets ten zuiden van de stad Lucca in Toscane (Italië). Deze exclusieve villa met 12 slaapkamers, 12 badkamers, airconditioning en een privé zwembad is uitermate geschikt voor een huwelijk of een familie bijeenkomst! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 22,800
Bekijken
zwembad
Ref.nr. ID289
Max. 24 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
 

Villa Mateuci

Lucca - Toscane - Italië
De luxe villa Mateuci ligt iets ten zuiden van de stad Lucca in Toscane. Deze buitengewone villa met 6 slaapkamers en 6 badkamers is prachtig ingericht en ligt in een schitterend aangelegde tuin met privé zwembad! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 11,600
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. ID291
Max. 12 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Villa Del Fattore

Lucca - Toscane - Italië
De exclusieve villa Del Fattore is te huur op een prachtig landgoed iets ten zuiden van de stad Lucca. Deze schitterende villa met 10 slaapkamers, 10 badkamers, airconditioning en een groot verlicht zwembad is een ideale locatie voor een huwelijk! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 12,800
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. ID485
Max. 20 personen
10 slaapkamers
10 badkamers
 

Vakantiewoning Lorino

Siena - Toscane - Italië
Vakantiehuis Lorino is te huur in het middeleeuwse stadje Loro Ciufenna in Toscane, ong. 35 km. van Siena. Mooie vakantiehuis voor 8 personen met privé zwembad!
v.a. € 2,525
Bekijken
zwembad
Ref.nr. IF381
Max. 10 personen
5 slaapkamers
3 badkamers
 

Vakantie in Toscane in een luxe vakantievilla

 

Het prachtige landschap van Toscane leent zich uitstekend voor een heerlijke vakantie. De glooiende heuvels, olijfboomgaarden en wijngaarden, de heerlijke keuken en de wijnen uit de beroemde Chianti streek maken Toscane tot een ultieme vakantiebestemming.

 

Florence is de hoofdstad van Toscane. Deze beroemde stad met zijn vele kunsthistorische bezienswaardigheden ligt aan de rivier de Arno en trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland..

Ook de antieke stad Arezzo, Cortona, Montepulciano en Siena, dat één van de mooiste pleinen ter wereld heeft, zijn een bezoek zeker waard.

Voor wie strand met cultuur wil combineren kan terecht op het prachtige eiland Elba of in één van de mooie badplaatsen, zoals Viareggio met brede zandstranden of het exclusieve Forte dei Marmi.

 

Residence Royale heeft een groot aantal luxe villa’s met privé zwembad geselecteerd in de omgeving van Lucca. Vanuit uw mooie vakantievilla kunt u gemakkelijk Florence, Siena of Pisa bezoeken, of genieten van het strandleven.