Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Lissabon

De mooie stad Lissabon, het oude Sintra en de prachtige zandstranden van Estoril en Cascais zijn een ideale combinatie van cultuur en strandleven. Lissabon is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, maar ook Sintra en Porto met zijn oude porthuizen zijn een bezoek waard. Residence Royale heeft een aantal luxe vakantievilla's en vakantiehuizen met privé zwembad te huur aan de kust bij Lissabon. o.a. bij Sintra en Praia del Rey. De luxe villa's liggen altijd dicht bij de kust en in de omgeving van meerdere golfbanen. Een ideale locatie voor een heerlijke vakantie.

Villa Arello

Lissabon - Portugal
Villa Arello is een nieuwe, moderne villa in Foz del Arelho bij Praya d´El Rey aan de Zilverkust van Portugal. Schitterende villa voor 10 personen met 5 slaapkamers, 5 badkamers, verwarmd privé zwembad, WiFi internet en zeezicht!
v.a. € 2,775
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP086
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Luxe villa Bolero

Lissabon - Portugal
Luxe villa Bolero is een prachtige, geheel vrijstaande villa gelegen in een klein strand resort aan de Atlantische Oceaan bij Praia d'el Rey, slechts 60 km noordelijk van Lissabon (Portugal). Deze luxe villa met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een verwarmd zwembad met jacuzzi heeft prachtig zeezicht. Een buitengewone villa met veel privacy!
v.a. € 2,390
Bekijken
zwembadbbq
Ref.nr. LP263
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Alegria

Praia d'el Rey - Lissabon - Portugal
Villa Alegria ligt aan de kust in het luxe resort Praia d'el Rey, slechts 60 km. noordelijk van Lissabon. De villa ligt centraal in het resort dichtbij golfbaan, tennisbaan en strand. Heerlijke vakantievilla voor 6 personen met verwarmd zwembad en internet, slechts 10 min. lopen van het strand!
v.a. € 1,425
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP790
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
 

Luxe villa Valerie

Praia d'el Rey - Lissabon - Portugal
De luxe villa Valerie ligt in het luxe resort Praia d'el Rey, slechts 60 km. noordelijk van Lissabon. De villa ligt zeer centraal, dichtbij golfbaan, tennisbanen en het strand. Prachtige vakantievilla met 4 slaapkamers, 4 badkamers en verwarmd zwembad!
v.a. € 2,174
Bekijken
zwembadbbq
Ref.nr. LP794
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Luxe villa in de omgeving van Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal  verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt zich uit over zeven heuvels. Je vindt er schilderachtige straatjes, maar ook brede winkelavenues, pleinen en fonteinen. Baixa, de benedenstad, is het eigenlijke centrum van Lissabon.

Lissabon is het financiële en politieke centrum van Portugal, echter afgezien van de vele bezienswaardigheden in Lissabon zelf,  zijn er veel historische locaties rond Lissabon, die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Sintra, maar ook zijn er mooie zandstranden in de naaste omgeving.

Lissabon en Porto zijn prachtige steden met veel historie en zijn de moeite      van een bezoek zeker waard.

De door Residence Royale aangeboden luxe vakantievilla’s met zwembad maakt het u mogelijk een heerlijke strandvakantie te combineren met kunst en cultuur.