Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Lissabon

De mooie stad Lissabon, het oude Sintra en de prachtige zandstranden van Estoril en Cascais zijn een ideale combinatie van cultuur en strandleven. Lissabon is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, maar ook Sintra en Porto met zijn oude porthuizen zijn een bezoek waard. Residence Royale heeft een aantal luxe vakantievilla's en vakantiehuizen met privé zwembad te huur aan de kust bij Lissabon. o.a. bij Sintra en Praia del Rey. De luxe villa's liggen altijd dicht bij de kust en in de omgeving van meerdere golfbanen. Een ideale locatie voor een heerlijke vakantie.

Villa Arello

Lissabon - Portugal
Villa Arello is een nieuwe, moderne villa in Foz del Arelho bij Praya d´El Rey aan de Zilverkust van Portugal. Schitterende villa voor 10 personen met 5 slaapkamers, 5 badkamers, verwarmd privé zwembad, WiFi internet en zeezicht!
v.a. € 2,775
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP086
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Celesta

Lissabon - Portugal
Villa Celesta ligt aan de Atlantische kust in de omgeving van Lissabon (Portugal), slechts 10 min. verwijderd van de bekende badplaats Cascais. Schitterende, moderne vakantievilla voor 10 personen met verwarmd zwembad, WiFi internet en adembenemend zeezicht!
v.a. € 2,700
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP128
Max. 10 personen
5 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Torino

Lissabon - Portugal
Villa Torino ligt in Troia aan de Atlantische kust in de omgeving van Lissabon (Portugal) op loopafstand van het strand (500 m.). Schitterende moderne vakantievilla met 4 slaapkamers, 3 badkamers, airconditioning, WiFi internet en privé zwembad met kinderbad!
0Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. LP129
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Branco

Lissabon - Portugal
Villa Branco is een zeer ruime vakantievilla op het schiereiland Troia ten zuiden van Lissabon. Lissabon en Setubal zijn gemakkelijk per veerpont te bereiken (ca. 30 minuten). Mooie vakantievilla voor 12 personen met 6 slaapkamers, 4 badkamers, privé zwembad, en WiFi internet, op loopafstand van het strand. Perfecte vakantievilla voor gezinnen met kinderen!
v.a. € 2,775
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP130
Max. 12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Cosima

Lissabon - Portugal
Villa Cosima is een zeer ruime, moderne vakantievilla in Cascais bij Lissabon op loopafstand van het strand (200 m). De villa is ingericht voor 16-18 personen en is uitermate geschikt voor grote gezinnen of een familie reünie. Prachtige, goed ingerichte vakantievilla met verwarmd zwembad, WiFi internet, airconditioning en zeezicht!
v.a. € 5,060
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. LP131
Max. 16 personen
8 slaapkamers
7 badkamers
 

Villa Marinha

Lissabon - Portugal
Villa Marinha is een ruime vakantievilla, rustig gelegen bij het golfresort Quinta do Marinha, 11 km. boven Cascais en slechts 5 min. rijden verwijderd van het strand. Mooie, goed ingerichte vakantievilla voor 12 personen met verwarmd zwembad, WiFi internet en adembenemend zeezicht. Deze villa is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen!
v.a. € 3,450
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP132
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Evaluna

Lissabon - Portugal
Villa Evaluna is een zeer ruime vakantievilla op het schiereiland Troia ten zuiden van Lissabon. Lissabon en Setubal zijn gemakkelijk per veerpont te bereiken (ca. 30 minuten). Mooie, zeer ruime vakantievilla voor 16 personen met privé zwembad, WiFi internet, airconditioning, schitterend zeezicht en eigen t toegang tot het strand!
v.a. € 4,025
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. LP133
Max. 16 personen
8 slaapkamers
7 badkamers
 

Villa Cyclamen

Lissabon - Portugal
Villa Cyclamen is een fantastische vakantievilla voor 14 personen, prachtig gelegen aan de kust boven Estoril op loopafstand van het strand (800 m.) Moderne, goed ingerichte vakantievilla met privé zwembad, omheind kinderbad, tennisbaan, WiFi internet en adembenemend zeezicht!
v.a. € 4,975
Bekijken
zwembadtennisbaaninternetbbq
Ref.nr. LP134
Max. 14 personen
7 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Bolero

Lissabon - Portugal
Vakantievilla Bolero is een prachtige, geheel vrijstaande villa gelegen in een klein strand resort aan de Atlantische Oceaan bij Praia d'el Rey, slechts 60 km noordelijk van Lissabon (Portugal). Deze mooie vakantievilla met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een verwarmd zwembad met jacuzzi heeft prachtig zeezicht. Een buitengewone villa met veel privacy!
v.a. € 2,390
Bekijken
zwembadbbq
Ref.nr. LP263
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Alegria

Praia d'el Rey - Lissabon - Portugal
Villa Alegria ligt aan de kust in het luxe resort Praia d'el Rey, slechts 60 km. noordelijk van Lissabon. De villa ligt centraal in het resort dichtbij golfbaan, tennisbaan en strand. Heerlijke vakantievilla voor 6 personen met verwarmd zwembad en internet, slechts 10 min. lopen van het strand!
v.a. € 1,425
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP790
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
 

Luxe villa in de omgeving van Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal  verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt zich uit over zeven heuvels. Je vindt er schilderachtige straatjes, maar ook brede winkelavenues, pleinen en fonteinen. Baixa, de benedenstad, is het eigenlijke centrum van Lissabon.

Lissabon is het financiële en politieke centrum van Portugal, echter afgezien van de vele bezienswaardigheden in Lissabon zelf,  zijn er veel historische locaties rond Lissabon, die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Sintra, maar ook zijn er mooie zandstranden in de naaste omgeving.

Lissabon en Porto zijn prachtige steden met veel historie en zijn de moeite      van een bezoek zeker waard.

De door Residence Royale aangeboden luxe vakantievilla’s met zwembad maakt het u mogelijk een heerlijke strandvakantie te combineren met kunst en cultuur.