Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Vakantie villa Praia d´el Rey

Praya d'El Rey is een prachtig resort aan een breed zandstrand boven Lissabon. Hier kunt u golf spelen, van het strandleven genieten, maar ook cultuur snuiven in b.v Lissabon en Sintra. Geniet van een bijzondere vakantie in een van de Residebce Royale vakantie villa's in Praya d'El Rey.

Villa Arello

Lissabon - Portugal
Villa Arello is een nieuwe, moderne villa in Foz del Arelho bij Praya d´El Rey aan de Zilverkust van Portugal. Schitterende villa voor 10 personen met 5 slaapkamers, 5 badkamers, verwarmd privé zwembad, WiFi internet en zeezicht!
v.a. € 2,395
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP086
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Alegria

Praia d'el Rey - Lissabon - Portugal
Villa Alegria ligt aan de kust in het luxe resort Praia d'el Rey, slechts 60 km. noordelijk van Lissabon. De villa ligt centraal in het resort dichtbij golfbaan, tennisbaan en strand. Heerlijke vakantievilla voor 6 personen met verwarmd zwembad en internet, slechts 10 min. lopen van het strand!
v.a. € 1,135
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. LP790
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
 

Villa Valerie

Praia d'el Rey - Lissabon - Portugal
Vakantievilla Valerie ligt in het luxe resort Praia d'el Rey, slechts 60 km. noordelijk van Lissabon. De villa ligt zeer centraal, dichtbij golfbaan, tennisbanen en het strand. Mooie vakantievilla met 4 slaapkamers, 4 badkamers en verwarmd zwembad!
v.a. € 2,075
Bekijken
zwembadbbq
Ref.nr. LP794
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers