Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Over Residence Royale

Welkom bij het Residence Royale verhuurprogramma van luxe vakantie villa’s en appartementen in de zuidelijke landen van Europa. Residence Royale specialiseert zich in het verhuren van luxe vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië en Kroatië.

Kwaliteitscriteria

De selectiecriteria die Residence Royale toepast bij het accepteren van aangeboden vakantiehuizen voor haar verhuurprogramma zijn erg hoog. Iedere villa en appartement moet voldoen aan de door Residence Royale vastgestelde kwaliteitsnormen. Ieder vakantiehuis is vooraf zorgvuldig geïnspecteerd en Residence Royale kan daarom garanderen, dat iedere accommodatie voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen. Elk huis heeft een hoge graad van luxe en comfort, in overeenstemming met de wensen van een kritisch en verwend huurders publiek. De kwaliteit van de villa’s komt tot uitdrukking in het aantal sterren, wat hen toegekend is. 5 sterren geldt als hoogste kwaliteit, bij uitzondering worden er 6 sterren toegekend. 3 sterren is het minimum.

Spanje

In Spanje werden drie toplocaties geselecteerd nl. het mondaine en exclusieve Marbella aan de Costa del
Sol, Ibiza en Mallorca, twee van de eilanden van de Balearen. Marbella onderscheidt zich door zijn prachtige ligging, het heerlijke klimaat, de vele golfbanen en het bruisende uitgaansleven. Mallorca (Majorca) is een zeer veelzijdig eiland; binnen een klein gebied kan men genieten van prachtige zandstranden, idyllische baaien en de imposante bergtoppen van het Tramuntana gebergte.

Frankrijk

In Frankrijk werden luxueuze villa’s gevonden aan de Côte d'Azur, voornamelijk in de omgeving van Cannes, Mougins en St. Tropez (St. Tropez).

Portugal

In Portugal werd een keuze gemaakt uit een aantal exclusieve resorts in het oostelijk gedeelte van de Algarve.   De belangrijkste en meest luxe resorts in de Algarve vindt men in Vale do Lobo en Quinta do Lago, maar ook in Vale do Garrão, Carvoeiro en Vilamoura heeft Residence Royale zeer luxe accommodaties. Rond Lissabon werd accommodatie gevonden in Cascais en Sintra, terwijl iets noordelijker aan de Atlantische kust voor het resort Praia del Rey werd gekozen.

Italië

De locaties in Italië komen vooral tegemoet aan de wensen van diegenen, die geïnteresseerd zijn in historie en cultuur, zoals Rome, Florence, Siena en Lucca in Toscane. De villa’s aan de westkust van Italië, bijv. bij Lucca en Orbetello, bieden de mogelijkheid om strandvakantie en culturele excursies te combineren.

Aantal personen

De te verhuren accommodaties variëren van luxe studio’s tot hoge kwaliteit villa’s en van appartementen voor 2 personen tot villa’s voor
15 personen. Of u nu een strand, golf of heuvelachtige locatie prefereert, Residence Royale heeft een villa en appartement voor ieders wens.

Kwaliteitsservice

Als onderdeel van onze kwaliteitsservice probeert Residence Royale tegemoet te komen aan al uw wensen. Van transport van de luchthaven naar uw villa, reservering van afslagtijden op golfbanen, luxueuze huurauto’s, professionele koks, etc., tot aan versierde kerstbomen,
Residence Royale regelt het allemaal. Een fantastische vakantie begint bij een bezoek aan onze website! Een keuze voor één van onze exclusieve
accommodaties garandeert een luxe en comfortabel verblijf in één van deze klimatologisch bevoorrechte gebieden.

Overwinteren

Voor het overwinteren in Spanje of Portugal zijn er aantrekkelijke kortingen!
==============================================================================================

Boekingsvoorwaarden

Algemeen
Residence Royale bemiddelt namens de eigenaren bij het verhuren van de woning. De huurovereenkomst wordt afgesloten tussen de huurder en de eigenaar van de woning, waarvoor de boeking is gedaan. De navolgende voorwaarden maken deel uit van de huur overeenkomst. Geschilpunten van welke aard dan ook, worden opgelost tussen huurder en eigenaar.

Huurovereenkomst
De geadresseerde verklaart, dat hij of zij bevoegd is de boekingsvoorwaarden namens alle deelnemers, of hun vervangers, dan wel personen op een later tijdstip toegevoegd, te accepteren. De geadresseerde moet deel uitmaken van het gezelschap, dat de woning betrekt en de leeftijd van minimaal 21 jaar hebben bereikt.

Verplichtingen van de huurder
Het aantal personen, met inbegrip van kinderen, mag het op het boekingsformulier vermelde maximum aantal bewoners van de woning niet overschrijden.
Huurder draagt er zorg voor de woning in dezelfde staat achter te laten, zoals deze bij het begin van de huurperiode werd aangetroffen. Huurder zal eigenaren of diens gemachtigden tijdens de huurperiode toestaan de woning te betreden voor het uitvoeren van noodzakelijke urgente reparaties. De noodzaak tot zulke reparaties is ter beoordeling van de eigenaren.
Huurder gaat akkoord de reparatiekosten van tijdens de huurperiode aangebrachte schade, daarbij inbegrepen breukschade, beschadigingen aan woning en huisraad, te betalen en eventueel vastgestelde vermissingen te vergoeden op basis van vervangingwaarde.

Aankomst en vertrektijden
Voor de overdracht van de woning verwachten eigenaren of hun gemachtigden de huurder tussen 16.00 en 19.00 uur lokale tijd op de eerste dag van de huurperiode. Verzocht wordt de woning op de laatste dag van de huurperiode voor 10.00 uur lokale tijd te verlaten.

Schade
Schade aan de woning en of huisraad dienen voor dit tijdstip door huurder gemeld te worden. Schade vastgesteld na vertrek van de huurder (ook als dit niet gemeld is door de huurder tijdens zijn verblijf in de woning) en derving van inkomsten, etc. worden direct tussen huurder en eigenaar of diens gemachtigde afgerekend.

Betalingen
Boekingen dienen vergezeld te gaan van een aanbetaling van 35% van de totale huursom. Het restant van de huursom, verhoogd met een borgsom ter verrekening van eventueel gemaakte kosten, dient uiterlijk 8 weken voor het begin van de huurperiode betaald te worden. Alle betalingen te voldoen aan Residence Royale.

Creditcard betalingen
Voor betalingen per creditcard (Master, Visa, American Express) wordt 3,5% kosten in rekening gebracht. Dit zal worden verrekend met de ontvangen borgsom.

Niet beschikbaarheid van de woning
Indien, door enige oorzaak buiten de invloed van Residence Royale, zoals brand, overlijden van de eigenaar, verkoop van de woning, etc. de woning niet ter beschikking is op de geboekte datum, zal de reeds betaalde huursom in zijn geheel worden terugbetaald. De huurder heeft geen andere rechten jegens de eigenaar of Residence Royale.

Wijzigen van de boeking
Indien de huurder, nadat de boeking bevestigd is, wijzigingen wenst aan te brengen in de boeking, dan worden deze uitsluitend behandeld na een schriftelijk verzoek daartoe.

Klachten
Residence Royale heeft zich beijverd de aangeboden informatie zorgvuldig te controleren op zijn juistheid. Echter Residence Royale kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor woning wijzigingen, hetzij door de eigenaar aangebracht, dan wel door natuurrampen veroorzaakt. In ieder geval zal door huurder geen grotere schade geclaimd worden dan de door huurder betaalde huursom. Teneinde Residence Royale in staat te stellen geconstateerde problemen en/of afwijkingen mogelijkerwijze te corrigeren, dienen deze door huurder direct bij het aanvaarden van de woning aan Residence Royale gemeld te worden. Klachten ingediend na het beëindigen van de huurperiode, kunnen niet in behandeling genomen worden en geven geen enkel recht tot enige schadevergoeding.

Borgsom schade
De huurder is verplicht een borgsom te betalen als garantie voor de betaling van kosten, welke niet inbegrepen zijn in de huursom, alsmede kosten voortvloeiend uit schade door huurder aan woning en huisraad. Indien deze kosten de hoogte van de borgsom te boven gaan is huurder verplicht het overschrijdende bedrag alsnog te betalen.
Terugbetaling van de borgsom eventueel onder aftrek van nog te verrekenen kosten, vindt normaliter uiterlijk plaats binnen 4 weken na het beëindigen van de huurperiode.

Prijsstelling
Alle prijzen zijn definitief, zoals deze bevestigd zijn op het boekingsformulier .

Annulering
Indien de huurder de boeking wenst te annuleren, dient dit telefonisch kenbaar gemaakt te worden, gevolgd door een schriftelijke bevestiging aan Residence Royale. Na ontvangst hiervan zal Residence Royale, overigens zonder de verplichting daartoe, alles in het werk stellen een andere huurder te vinden. Bij succes hiervan zal de reeds betaalde huursom onder aftrek van gemaakte kosten worden terugbetaald aan huurder.

Indien echter Residence Royale niet in staat is de woning aan derden te verhuren, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Tot 60 dgn voor aankomst wordt 30% v.d. huursom ingehouden
Tot 30 dgn voor aankomst wordt 50% ingehouden
Vanaf 30 dgn voor aankomst wordt 100% ingehouden.

Het is aan te raden om een adequate annuleringsverzekering af te sluiten