Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Over Residence Royale

Welkom bij het Residence Royale verhuurprogramma van luxe vakantie villa’s en appartementen in de zuidelijke landen van Europa. Residence Royale specialiseert zich in het verhuren van luxe vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Croatië en Griekenland.

Kwaliteitscriteria

De selectiecriteria die Residence Royale toepast bij het accepteren van aangeboden vakantiehuizen voor haar verhuurprogramma zijn erg hoog. Iedere villa en appartement moet voldoen aan de door Residence Royale vastgestelde kwaliteitsnormen. Ieder vakantiehuis is vooraf zorgvuldig geïnspecteerd en Residence Royale kan daarom garanderen, dat iedere accommodatie voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen. Elk huis heeft een hoge graad van luxe en comfort, in overeenstemming met de wensen van een kritisch en verwend huurders publiek. De kwaliteit van de villa’s komt tot uitdrukking in het aantal sterren, wat hen toegekend is. 5 sterren geldt als hoogste kwaliteit, bij uitzondering worden er 6 sterren toegekend. 3 sterren is het minimum.

Spanje

In Spanje werden drie toplocaties geselecteerd nl. het mondaine en exclusieve Marbella aan de Costa del Sol, Ibiza en Mallorca, twee van de eilanden van de Balearen. Marbella onderscheidt zich door zijn prachtige ligging, het heerlijke klimaat, de vele golfbanen en het bruisende uitgaansleven. Mallorca (Majorca) is een zeer veelzijdig eiland; binnen een klein gebied kan men genieten van prachtige zandstranden, idyllische baaien en de imposante bergtoppen van het Tramuntana gebergte.

Frankrijk

In Frankrijk werden luxueuze villa’s gevonden aan de Côte d'Azur, voornamelijk in de omgeving van Cannes, Mougins en St. Tropez (St. Tropez).

Portugal

In Portugal werd een keuze gemaakt uit een aantal exclusieve resorts in het oostelijk gedeelte van de Algarve.   De belangrijkste en meest luxe resorts in de Algarve vindt men in Vale do Lobo en Quinta do Lago, maar ook in Vale do Garrão, Carvoeiro en Vilamoura heeft Residence Royale zeer luxe accommodaties. Rond Lissabon werd accommodatie gevonden in Cascais en Sintra, terwijl iets noordelijker aan de Atlantische kust voor het resort Praia del Rey werd gekozen.

Italië

De locaties in Italië komen vooral tegemoet aan de wensen van diegenen, die geïnteresseerd zijn in historie en cultuur, zoals Rome, Florence, Siena en Lucca in Toscane. De villa’s aan de westkust van Italië, bijv. bij Lucca en Orbetello, bieden de mogelijkheid om strandvakantie en culturele excursies te combineren.

Griekenland

Het programma voor Griekenland beperkt zich vooralsnog tot een paleisachtige villa op het eiland Corfu, waar luxe, comfort en geboden
service zo uitzonderlijk zijn, dat er 6 sterren aan toegekend werden.

Aantal personen

De te verhuren accommodaties variëren van luxe studio’s tot hoge kwaliteit villa’s en van appartementen voor 2 personen tot villa’s voor
15 personen. Of u nu een strand, golf of heuvelachtige locatie prefereert, Residence Royale heeft een villa en appartement voor ieders wens.

Kwaliteitsservice

Als onderdeel van onze kwaliteitsservice probeert Residence Royale tegemoet te komen aan al uw wensen. Van transport van de luchthaven naar uw villa, reservering van afslagtijden op golfbanen, luxueuze huurauto’s, professionele koks, etc., tot aan versierde kerstbomen,
Residence Royale regelt het allemaal. Een fantastische vakantie begint bij een bezoek aan onze website! Een keuze voor één van onze exclusieve
accommodaties garandeert een luxe en comfortabel verblijf in één van deze klimatologisch bevoorrechte gebieden.

Overwinteren

Voor het overwinteren in Spanje of Portugal zijn er aantrekkelijke kortingen!