Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Exclusieve villa's

Villa Isabel

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk
Deze luxe villa is te huur in een rustige omgeving in Les Issambres (Côte d'Azur) met eigen toegang tot het strand. Schitterende villa voor 10 personen met privé zwembad en adembenemend zeezicht!
v.a. € 6,913
Bekijken
zwembadbbq
Ref.nr. FG936
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa California

Villefranche sur Mer - Côte d'Azur - Frankrijk
De exclusieve villa California is te huur dichtbij het strand in Villefranche sur Mer aan de Côte d’Azur (Frankrijk). Deze schitterende villa voor 8 personen met verwarmd zwembad, airconditioning en internet werd onlangs geheel gerenoveerd en heeft een panoramisch uitzicht op de baai van Villefranche en Cap Ferrat.
v.a. € 10,800
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. FM678
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Panoramique

Corfu - Griekenland
De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw, ingericht voor 12 personen, een gastenverblijf ingericht voor 4 personen en een studio voor 2 personen. Verder is er een fitness ruimte en een zwembad met poolhouse.
v.a. € 24,281
Bekijken
aircozwembad
Ref.nr. GA190
Max. 18 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
 

Villa Borgo Bernardini

Lucca - Toscane - Italië
Villa Borgo Bernardini is een buitengewoon luxe villa iets ten zuiden van de stad Lucca in Toscane (Italië). Deze exclusieve villa met 12 slaapkamers, 12 badkamers, airconditioning en een privé zwembad is uitermate geschikt voor een huwelijk of een familie bijeenkomst! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 24,900
Bekijken
zwembad
Ref.nr. ID289
Max. 24 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
 

Villa Ilona

Lago Maggiore - Noord Italië Meren - Italië
De luxe villa Ilona ligt in Lesa aan het Lago Maggiore (Italië) met een schitterend uitzicht over het meer. Schitterende vakantievilla voor 10 personen met airconditioning, groot privé zwembad, een privé tennisbaan, een eigen 9 holes golfbaan en een kleine zeilboot!
v.a. € 7,150
Bekijken
aircozwembadtennisbaan
Ref.nr. IM815
Max. 10 personen
5 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Diane

Eiland Brac - Kroatië
Villa Diane is een spectaculaire villa direct aan zee op het eiland Brac (Kroatië). Deze exclusieve villa met panoramisch zeezicht is voorzien van airco en ligt in een prachtige tuin met jacuzzi, aanlegsteiger en zwemplatform. Eén van onze top accommodaties!
v.a. € 6,205
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. KA488
Max. 12 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Villa Queen

Marbella - Costa del Sol - Spanje
Villa Queen ligt in Nueva Andalucia, een rustige, residentiële wijk in Marbella, slechts 5 min. van Puerto Banus en het strand. Schitterende vakantievilla met 7 slaapkamers, 6 badkamers, verwarmd binnenzwembad, sauna, privé buitenzwembad, fitness ruimte en airconditioning!
v.a. € 7,250
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. SA796
Max. 12 personen
7 slaapkamers
6 badkamers
 

Luxe villa Belrose

Marbella - Costa del Sol - Spanje
Villa Belrose is een schitterende villa voor 16 personen, slechts 1,8 km. verwijderd van Puerto Banus en het strand. Exclusieve villa met verwarmd zwembad, jacuzzi, privé tennisbaan, airconditioning en internet!
v.a. € 10,600
Bekijken
aircozwembadtennisbaaninternet
Ref.nr. SA880
Max. 16 personen
8 slaapkamers
7 badkamers
 

Villa Mundo

Marbella - Costa del Sol - Spanje
Villa Mundo is een schitterende, zeer luxe villa voor 20 personen, gelegen in het hart van de mooie villawijk Nueva Andalucia, slechts een paar minuten rijden verwijderd van Puerto Banus en het strand. Exclusieve villa met verwarmd zwembad, jacuzzi, airconditioning en WiFi internet!
v.a. € 12,200
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. SA948
Max. 20 personen
10 slaapkamers
10 badkamers
 

Luxe villa Guillio

West Ibiza - Ibiza
De luxe villa Guillio is te huur bij Cala Vadella op Ibiza. Schitterende, moderne villa met 5 slaapkamers, 5 badkamers, internet, airconditioning, privé zwembad met jacuzzi en een fantastisch uitzicht over zee!
v.a. € 6,480
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. SD759
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers