Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Griekenland

Deze exclusieve luxe vakantievilla is te huur op het eiland Corfu in Griekenland. Het Residence Royale verhuurprogramma in Griekenland bestaat slechts uit één luxe villa; echter deze is zo uitzonderlijk, dat Residence Royale besloot dit exclusieve vakantiehuis in haar programma op te nemen.

Villa Panoramique

Corfu - Griekenland
De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw, ingericht voor 12 personen, een gastenverblijf ingericht voor 4 personen en een studio voor 2 personen. Verder is er een fitness ruimte en een zwembad met poolhouse.
v.a. € 24,281
Bekijken
aircozwembad
Ref.nr. GA190
Max. 18 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
 

 

 

Luxe vakantievilla in Griekenland

Griekenland bestaat uit  het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en een groot aantal eilanden.  Het land heeft een beschaving die ruim 4000 jaar teruggaat. Men vindt hier nog veel overblijfselen uit de Griekse oudheid, zoals b.v. de Akropolis in Athene.

 Griekenland is een land vol zon, cultuur, natuur, strand, vriendelijke mensen en lekker eten. Kortom, een ideale vakantiebestemming. 

 

 

Activiteiten in Griekenland

Griekenland biedt een indrukwekkend aanbod aan voorzieningen en activiteiten. Genieten van kunst in cultuur,  heerlijk zonnen op de zonovergoten stranden, of genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

De vele eilanden en ontelbare baaien zijn een paradijs voor zeilers en duikers. Daarnaast kunt u bij uw luxe vakantievilla vertoeven aan uw privé zwembad of de plaatselijke streek ontdekken met talloze bezienswaardigheden. 

 

 

Het weer in Griekenland

Griekenland heeft het warmste klimaat van alle Zuid-Europese landen met minstens 300 zonnedagen per jaar. In augustus kan de temperatuur oplopen tot boven de 40 gr. C. Het voor- en najaar is dan ook de meest ideale periode voor een heerlijke luxe vakantie in Griekenland. 

 

 

Corfu

Net als de meeste Griekse eilanden is Corfu een waar paradijs voor zon- zee- en strand liefhebbers. Prachtige zand- en kiezelstranden, kristalhelder water en schilderachtige baaien. Ook wandelaars kunnen er hun hart ophalen, het eiland heeft dichtbegroeide heuvels en ydillische dorpjes. Residence Royale selecteerde een uitzonderlijk luxe villa aan de kust van Corfu met een schitterend uitzicht op zee. 

 

 

Luxe vakantie

De luxe vakantievilla’s van Residence Royale beschikken altijd over een privé zwembad, hebben soms een eigen tennisbaan en liggen dichtbij de kust.

Onze luxe villa’s en vakantiehuizen hebben een hoge kwaliteit en staan garant voor een heerlijke en onbezorgde vakantie!