Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Italië

Residence Royale verhuurt een groot aantal luxe villa's en vakantiehuizen in verschillende delen van Italië. De keuze voor een vakantie of een langer verblijf in Italië wordt vooral bepaald door enerzijds de rijke cultuurhistorie van het land en anderzijds de mooie natuur en de prachtige stranden. Residence Royale selecteerde luxe en exclusieve vakantievilla's in Toscane, rond Rome, aan de Amalfi kust en op Sicilië.

Vakantievilla Nerano

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe vakantievilla ligt aan het strand in Nerano aan de Amalfi kust, ca. 20 meter boven zeeniveau. Het publieke (kiezel) strand is bereikbaar via een privé trap. Deze mooi ingerichte vakantievilla heeft airconditioning, 7 badkamers, 7 slaapkamers en een adembenemend uitzicht op zee!
v.a. € 7,985
Bekijken
aircozwembad
Ref.nr. IA565
Max. 14 personen
7 slaapkamers
7 badkamers
 

Luxe villa Galli

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe, moderne villa voor 9 personen is te huur bij Sorrento aan de Amalfi kust (Italië). Villa Galli beschikt over 4 slaapkamers, 5 badkamers, airconditioning, een privé zwembad en heeft een panoramisch uitzicht op zee!
v.a. € 2,395
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA667
Max. 10 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Delmonte

Amalfi en Napels - Italië
Villa Delmonte beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, airconditioning, internet en een privé zwembad. Een prachtige villa bij Ravello aan de Amalfi kust met panoramisch uitzicht op zee!
v.a. € 5,658
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IA669
Max. 10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Oleander

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt in San Montano, 4km. van Sorrento aan de Amalfi kust met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Luxe vakantievilla voor 11 personen met privé zwembad, airconditioning en internet, met toegang tot het strand!
v.a. € 3,821
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA820
Max. 11 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Villa Sorelli

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe vakantievilla ligt dichtbij Positano aan de Amalfi kust met een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee. Villa Sorelli heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, een privé zwembad, airconditioning!
v.a. € 7,326
Bekijken
aircozwembad
Ref.nr. IA829
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Luxe villa Bagnolini

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt bij Amalfi aan de Amalfi kust met adembenemend zeezicht. Schitterende vakantievilla voor 12 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
v.a. € 5,445
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IA838
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Vakantievilla Capri

Amalfi en Napels - Italië
Deze mooie vakantievilla ligt bij Massa Lubrense op het Sorrento schiereiland, slechts 300 m. van zee. Schitterende vakantievilla voor 8 personen met zwembad, airconditioning en fantastisch zeezicht!
v.a. € 2,715
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. IA841
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Lobra

Amalfi en Napels - Italië
Deze moderne, luxe villa ligt bij Massa Lubrense op het Sorrento schiereiland met een panoramisch uitzicht over de golf van Napels met de eilanden Capri en Ischia. Schitterende vakantievilla voor 14 - 18 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
v.a. € 7,128
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA850
Max. 14+ personen
9 slaapkamers
9 badkamers
 

Villa Mario

Amalfi en Napels - Italië
Deze mooie villa voor 8 personen is te huur op de top van een rots direct boven de zee, slechts 4 km. van Maiori, een leuk dorp met een mooi strand aan de Amalfi kust (Italie). Villa Mario beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, airconditioning en een schitterend zwembad. Een mooie villa op een unieke locatie!
v.a. € 2,475
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. IB658
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Orio

Amalfi en Napels - Italië
Deze mooie vakantievilla ligt dichtbij Positano aan de Amalfi kust met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Villa Orio is gemakkelijk per auto bereikbaar en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad, airconditioning en internet. Het is slechts 10 min. rijden naar het strand!
v.a. € 2,345
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IB836
Max. 6 personen
3 slaapkamers
3 badkamers
 

Luxe vakantievilla in Italië

Italië is vooral bekend om de rijke cultuur, de prachtige natuur, de heerlijke wijnen en de gastronomische keuken. Vanuit uw luxe vakantievilla of vakantiehuis kunt u beroemde steden bezoeken, zoals Rome en Florence, genieten van de prachtige natuur in Toscane of van het heerlijke strandleven aan de kust van Amalfi.

Activiteiten in Italië

Italië biedt een indrukwekkend aanbod aan voorzieningen en activiteiten. Genieten van kunst in cultuur,  heerlijk zonnen op de zonovergoten stranden en genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Daarnaast kunt u bij uw luxe vakantievilla vertoeven aan uw eigen zwembad of de plaatselijke streek ontdekken met talloze bezienswaardigheden.

Het weer in Italië

Italie heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. De warmste maanden zijn de zomermaanden, juni, juli en augustus met temperaturen tussen 25 en 40 graden.

Toscane, Amalfi en Sicilië

Residence Royale verhuurt luxe vakantievilla’s en vakantiehuizen in Toscane, aan de Amalfi kust en op Sicilië.  Toscane staat bekend om de mooie natuur, de eeuwenoude stadjes en de heerlijke Chianti wijn. Residence Royale selecteerde hier luxe vakantie villa’s bij Florence, Lucca, Siena, Viareggio en Forte dei Marmi.

De prachtige Amalfi kust trekt jaarlijks vele toeristen vanuit de hele wereld. Residence Royale verhuurt hier prachtige villa’s en vakantiehuizen direct aan de kust met een schitterend uitzicht op zee. Ook op Sicilië vonden we schitterende vakantiehuizen o.a. bij Taormina en Catania.

Luxe vakantie

De luxe vakantievilla’s van Residence Royale beschikken altijd over een privé zwembad, hebben soms een eigen tennisbaan en liggen dichtbij de kust.

Onze luxe villa’s en vakantiehuizen hebben een hoge kwaliteit en staan garant voor een heerlijke en onbezorgde vakantie!