Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Italië

Residence Royale verhuurt een groot aantal luxe villa's en vakantiehuizen in verschillende delen van Italië. De keuze voor een vakantie of een langer verblijf in Italië wordt vooral bepaald door enerzijds de rijke cultuurhistorie van het land en anderzijds de mooie natuur en de prachtige stranden. Residence Royale selecteerde luxe en exclusieve vakantievilla's in Toscane, rond Rome, aan de Amalfi kust en op Sicilië.

Luxe villa Galli

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe, moderne villa voor 9 personen is te huur bij Sorrento aan de Amalfi kust (Italië). Villa Galli beschikt over 4 slaapkamers, 5 badkamers, airconditioning, een privé zwembad en heeft een panoramisch uitzicht op zee!
v.a. € 2,645
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA667
Max. 10 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Oleander

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt in San Montano, 4km. van Sorrento aan de Amalfi kust met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Luxe vakantievilla voor 11 personen met privé zwembad, airconditioning en internet, met toegang tot het strand!
v.a. € 4,080
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA820
Max. 11 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Luxe villa Bagnolini

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt bij Amalfi aan de Amalfi kust met adembenemend zeezicht. Schitterende vakantievilla voor 12 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
v.a. € 5,400
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IA838
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Orio

Amalfi en Napels - Italië
Deze mooie vakantievilla ligt dichtbij Positano aan de Amalfi kust met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Villa Orio is gemakkelijk per auto bereikbaar en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad, airconditioning en internet. Het is slechts 10 min. rijden naar het strand!
v.a. € 2,510
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IB836
Max. 6 personen
3 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Borgo Bernardini

Lucca - Toscane - Italië
Villa Borgo Bernardini is een buitengewoon luxe villa iets ten zuiden van de stad Lucca in Toscane (Italië). Deze exclusieve villa met 12 slaapkamers, 12 badkamers, airconditioning en een privé zwembad is uitermate geschikt voor een huwelijk of een familie bijeenkomst! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 24,900
Bekijken
zwembad
Ref.nr. ID289
Max. 24 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
 

Villa Mateuci

Lucca - Toscane - Italië
De luxe villa Mateuci ligt iets ten zuiden van de stad Lucca in Toscane. Deze buitengewone villa met 6 slaapkamers en 6 badkamers is prachtig ingericht en ligt in een schitterend aangelegde tuin met privé zwembad! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 11,600
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. ID291
Max. 12 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Villa Del Fattore

Lucca - Toscane - Italië
De exclusieve villa Del Fattore is te huur op een prachtig landgoed iets ten zuiden van de stad Lucca. Deze schitterende villa met 10 slaapkamers, 10 badkamers, airconditioning en een groot verlicht zwembad is een ideale locatie voor een huwelijk! De afstand tot Florence is 60 km en naar het strand ca 25 km.
v.a. € 12,800
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. ID485
Max. 20 personen
10 slaapkamers
10 badkamers
 

Vakantiewoning Lorino

Siena - Toscane - Italië
Vakantiehuis Lorino is te huur in het middeleeuwse stadje Loro Ciufenna in Toscane, ong. 35 km. van Siena. Mooie vakantiehuis voor 8 personen met privé zwembad!
v.a. € 2,525
Bekijken
zwembad
Ref.nr. IF381
Max. 10 personen
5 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Sabina

Rome en Laszio - Italië
Villa Sabina ligt Magliano Sabina, 75 km verwijderd van Rome (Italië) met een prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Heerlijke vakantievilla voor 8 personen met privé zwembad, tennisbaan en WiFi internet.
v.a. € 1,565
Bekijken
zwembadtennisbaaninternet
Ref.nr. IK818
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Francesca

Noord Italië Meren - Italië
Deze prachtige villa ligt bij Meina aan het Lago Maggiore (Italië) met een schitterend uitzicht over het meer. Villa Francesca beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, privé zwembad, jacuzzi, sauna en WiFi internet!
v.a. € 4,270
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. IM082
Max. 9 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Luxe vakantievilla in Italië

Italië is vooral bekend om de rijke cultuur, de prachtige natuur, de heerlijke wijnen en de gastronomische keuken. Vanuit uw luxe vakantievilla of vakantiehuis kunt u beroemde steden bezoeken, zoals Rome en Florence, genieten van de prachtige natuur in Toscane of van het heerlijke strandleven aan de kust van Amalfi.

Activiteiten in Italië

Italië biedt een indrukwekkend aanbod aan voorzieningen en activiteiten. Genieten van kunst in cultuur,  heerlijk zonnen op de zonovergoten stranden en genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Daarnaast kunt u bij uw luxe vakantievilla vertoeven aan uw eigen zwembad of de plaatselijke streek ontdekken met talloze bezienswaardigheden.

Het weer in Italië

Italie heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. De warmste maanden zijn de zomermaanden, juni, juli en augustus met temperaturen tussen 25 en 40 graden.

Toscane, Amalfi en Sicilië

Residence Royale verhuurt luxe vakantievilla’s en vakantiehuizen in Toscane, aan de Amalfi kust en op Sicilië.  Toscane staat bekend om de mooie natuur, de eeuwenoude stadjes en de heerlijke Chianti wijn. Residence Royale selecteerde hier luxe vakantie villa’s bij Florence, Lucca, Siena, Viareggio en Forte dei Marmi.

De prachtige Amalfi kust trekt jaarlijks vele toeristen vanuit de hele wereld. Residence Royale verhuurt hier prachtige villa’s en vakantiehuizen direct aan de kust met een schitterend uitzicht op zee. Ook op Sicilië vonden we schitterende vakantiehuizen o.a. bij Taormina en Catania.

Luxe vakantie

De luxe vakantievilla’s van Residence Royale beschikken altijd over een privé zwembad, hebben soms een eigen tennisbaan en liggen dichtbij de kust.

Onze luxe villa’s en vakantiehuizen hebben een hoge kwaliteit en staan garant voor een heerlijke en onbezorgde vakantie!