Luxe Vakantievilla's

Nederlands

exclusieve villa Ibiza

Villa Selina

West Ibiza - Ibiza
Vakantievilla Selina is te huur in een rustige, groene omgeving niet ver van San Josep in het westen van Ibiza. Het is slechts 10 minuten rijden naar het bekende strand Cala Vadella. Charmante vakantievilla voor 6 personen met 3 slaapkamers, 3 badkamers, WiFi internet en privé zwembad!
v.a. € 610
Bekijken
zwembadinternetbbq
Ref.nr. SD239
Max. 6 personen
3 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Lizzy

Zuid Ibiza - Ibiza
Vakantievilla Lizzy is te huur dichtbij het luxe resort Can Furnet bij Jesus op Ibiza, slechts 4 km. verwijderd van het strand van Talamanca. Mooie, moderne vakantievilla voor 6 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, WiFi internet en privé zwembad!
v.a. € 4,070
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. SD240
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
 

Villa Galera

West Ibiza - Ibiza
Vakantievilla Galera is te huur dichtbij San Antoni de Portmany aan de westkust van Ibiza, slechts 1,5 km. verwijderd van het strand Cala Salada. Deze luxe vakantievilla voor 12 personen beschikt over 6 slaapkamers, 6 badkamers, airconditioning, WiFi internet, privé zwembad en een adembenemend zeezicht!
v.a. € 8,225
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. SD241
Max. 12 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Luxe villa Guillio

West Ibiza - Ibiza
De luxe villa Guillio is te huur bij Cala Vadella op Ibiza. Schitterende, moderne villa met 5 slaapkamers, 5 badkamers, internet, airconditioning, privé zwembad met jacuzzi en een fantastisch uitzicht over zee!
v.a. € 6,180
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. SD759
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers