Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Sicilië

Wilt u een luxe villa of vakantiehuis op Sicilië huren? Kies een luxe vakantievilla uit het programma van Residence Royale. Uw villa bevindt zich op de mooiste locaties van Sicilië zoals in de omgeving van Taormina en Catania.

Vakantievilla Mare

Sicilië - Italië
Vakantievilla Mare ligt in Taormina aan de oostkust van Sicilie, slechts enkele minuten verwijderd van het oude centrum. Deze luxe villa heeft 5 slaapkamers, 5 badkamers en airconditioning en ligt in een grote tuin met privé zwembad. Prachtige vakantievilla met een schitterend uitzicht op zee!
v.a. € 3,740
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. IP652
Max. 9 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Greco

Sicilië - Italië
Villa Greco ligt in Taormina aan de oostkust van Taormina niet ver van het strand en beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers, airconditioning, internet en een privé zwembad. Een schitterende villa met panoramisch zeezicht op een unieke locatie!
v.a. € 3,860
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IP659
Max. 10 personen
5 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Annette

Sicilië - Italië
Villa Annette ligt in de bocht van Mazzaro aan de oostkust van Sicilië. Het is 400 m naar de kabelbaan naar Taormina en 200 m naar het strand. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ADSL internet en een grote jacuzzi met warm en koud water!
v.a. € 3,550
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR657
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers