Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Sicilië

Wilt u een luxe villa of vakantiehuis op Sicilië huren? Kies een luxe vakantievilla uit het programma van Residence Royale. Uw villa bevindt zich op de mooiste locaties van Sicilië zoals in de omgeving van Taormina en Catania.

Vakantievilla Mare

Sicilië - Italië
Vakantievilla Mare ligt in Taormina aan de oostkust van Sicilie, slechts enkele minuten verwijderd van het oude centrum. Deze luxe villa heeft 5 slaapkamers, 5 badkamers en airconditioning en ligt in een grote tuin met privé zwembad. Prachtige vakantievilla met een schitterend uitzicht op zee!
v.a. € 3,370
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. IP652
Max. 9 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Greco

Sicilië - Italië
Villa Greco ligt in Taormina aan de oostkust van Taormina niet ver van het strand en beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers, airconditioning, internet en een privé zwembad. Een schitterende villa met panoramisch zeezicht op een unieke locatie!
v.a. € 3,390
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IP659
Max. 10 personen
5 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Annette

Sicilië - Italië
Villa Annette ligt in de bocht van Mazzaro aan de oostkust van Sicilië. Het is 400 m naar de kabelbaan naar Taormina en 200 m naar het strand. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ADSL internet en een grote jacuzzi met warm en koud water!
v.a. € 3,990
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR657
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
 

Vakantievilla Acro

Sicilië - Italië
De vakantievilla Acro ligt in de heuvels boven Acireale aan de oostkust van Sicilie en heeft 6 slaapkamers, 5 badkamers, airconditioning, internet en een privé zwembad. Een heerlijke vakantievilla op een unieke locatie! Taormina: 25 km. Luchthaven Catania 20 km.
v.a. € 2,550
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR663
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Vakantiehuis Carruba

Sicilië - Italië
Vakantiehuis Carruba ligt slechts 1 km. van het strand bij Riposto (Sicilië). Dit luxe vakantiehuis voor 8 personen met privé zwembad en airconditioning heeft een fantastisch uitzicht op de Etna en de Middellandse Zee!
v.a. € 2,050
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR664
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

 

Een luxe vakantievilla op Sicilie

 

Sicilië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee en wordt van het Italiaanse vasteland gescheiden door de maar drie kilometer brede Straat van Messina.

 

De kust van Sicilië is 1030 kilometer lang en alleen aan de brede zuidelijke klifkusten komen lange zandstranden voor. De Tyrrheense en Ionische kust in het oosten zijn smal en grotendeels steil.

Oost-Sicilië wordt gedomineerd door de imposante vulkaan Etna. De Etna is de grootste actieve vulkaan van Europa en een van de grootste van de wereld.

De vulkaan heeft een hoogte van 3340 meter en is daarmee het hoogste punt van Sicilië. De vulkanische bodem rond de Etna is uiteraard zeer vruchtbaar. Het 590 km2 grote Etna-massief is een nationaal park.

 

Wat verder naar het zuiden bevindt zich de kuststad Catania, een stad getekend door aardbevingen en uitbarstingen van de Etna. Vanuit Catania kunt u gemakkelijk excursies ondernemen naar de top van de  Etna.  Onderweg kom je dorpjes tegen zoals Zafferana Etnea met huizen waarvan je onder een dikke laag lava nog net de schoorstenen kunt zien.

 

Op Sicilië is de ziel van Italië eeuwenlang bewaard gebleven.  Ontdek het heuvelachtige binnenland, het pittoreske Taormina met een rijk historisch verleden en het statige Palermo, de hoofdstad van Sicilië. Bewonder Griekse tempels en amfitheaters, Romeinse villa's en barokke kathedralen. En geniet van de typische gastronomie en zonnige eilandwijnen.

 

Residence Royale heeft een aantal luxe villa’s en vakantiehuizen op Sicilië voor u  uitgezocht. Alle villa’s hebben een privé zwembad en liggen niet ver van de kust.