Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Vale do Lobo

Vale do Lobo ist ein exklusives Ressort direkt am Strand in der Algarve. Hier kann man Golf spielen, een luxe resort aan het goudgele zandstrand van de Algarve. Men kan er golf spelen, tennissen, paardrijden en diverse watersporten beoefenen. Direct aan het strand is een gezellig centrum met restaurants, terrasjes en winkeltjes. Residence Royale heeft in Vale do Lobo een groot aantal luxe vakantievilla's en vakantiehuizen geselecteerd. Kies een luxe villa of vakantiehuis van Residence Royale voor een heerlijke vakantie in een exclusieve omgeving.

Villa Luna

Vale do Lobo - Algarve - Portugal
Vakantievilla Luna is te huur in het luxe resort Vale do Lobo (Algarve) op loopafstand van de bekende beach club Praca en het strand. Mooie vakantievilla voor 8 personen met airconditioning, WiFi internet, privé zwembad en schitterend zeezicht!
v.a. € 2,645
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. AA181
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
 

Villa Lucilla

Vale do Lobo - Algarve - Portugal
Vakantievilla Lucilla is te huur in het villagebied Varandas do Lago, gelegen tussen de bekende resorts Vale do Lobo en Quinta do Lago in de Algarve (Portugal). Varandas do Lago ligt in het hart van de “Gouden Driehoek” dichtbij het strand en de vele golfbanen in dit gebied...
v.a. € 6,810
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. AA183
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Bonita

Vale do Lobo - Algarve - Portugal
Vakantievilla Bonita is te huur in het luxe resort Vale do Lobo (Algarve) op loopafstand van het strand (15 min.). Mooie vakantievilla voor 10 personen met privé zwembad, airconditioning en WiFi internet!
v.a. € 3,630
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. AA186
Max. 10 personen
5 slaapkamers
5 badkamers