Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Luxe vakantiehuis Sicilië

Het mooie eiland Sicilië heeft veel te bieden op het gebied van oudheid en cultuur, maar heeft ook een heerlijk klimaat en prachtige stranden. In een luxe vakantiehuis van Residence Royale kunt u een heerlijke vakantie doorbrengen. Hieronder vindt u onze selectie van luxe vakantiehuizen op Sicilië:

Vakantievilla Mare

Sicilië - Italië
Vakantievilla Mare ligt in Taormina aan de oostkust van Sicilie, slechts enkele minuten verwijderd van het oude centrum. Deze luxe villa heeft 5 slaapkamers, 5 badkamers en airconditioning en ligt in een grote tuin met privé zwembad. Prachtige vakantievilla met een schitterend uitzicht op zee!
v.a. € 3,370
Bekijken
aircozwembadbbq
Ref.nr. IP652
Max. 9 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Greco

Sicilië - Italië
Villa Greco ligt in Taormina aan de oostkust van Taormina niet ver van het strand en beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers, airconditioning, internet en een privé zwembad. Een schitterende villa met panoramisch zeezicht op een unieke locatie!
v.a. € 3,390
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IP659
Max. 10 personen
5 slaapkamers
4 badkamers
 

Villa Annette

Sicilië - Italië
Villa Annette ligt in de bocht van Mazzaro aan de oostkust van Sicilië. Het is 400 m naar de kabelbaan naar Taormina en 200 m naar het strand. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ADSL internet en een grote jacuzzi met warm en koud water!
v.a. € 3,990
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR657
Max. 6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
 

Vakantievilla Acro

Sicilië - Italië
De vakantievilla Acro ligt in de heuvels boven Acireale aan de oostkust van Sicilie en heeft 6 slaapkamers, 5 badkamers, airconditioning, internet en een privé zwembad. Een heerlijke vakantievilla op een unieke locatie! Taormina: 25 km. Luchthaven Catania 20 km.
v.a. € 2,550
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR663
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Vakantiehuis Carruba

Sicilië - Italië
Vakantiehuis Carruba ligt slechts 1 km. van het strand bij Riposto (Sicilië). Dit luxe vakantiehuis voor 8 personen met privé zwembad en airconditioning heeft een fantastisch uitzicht op de Etna en de Middellandse Zee!
v.a. € 2,050
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IR664
Max. 8 personen
4 slaapkamers
4 badkamers