Luxe Vakantievilla's

Nederlands

Luxe strand villa Italië

In Italië heeft Residence Royale een uitgebreide selectie van luxe villa's. U kunt een luxe villa huren in Italië in onder andere de regio's Toscane, Rome en Sicilië! Onze villa's hebben diverse soorten mogelijkheden, van grote groepen tot kleinere luxe villa's. Heeft u nog extra wensen? Geef deze dan aan en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen! Bekijk ons aanbod van luxe villa's in Italië:

Villa Oleander

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt in San Montano, 4km. van Sorrento aan de Amalfi kust met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Luxe vakantievilla voor 11 personen met privé zwembad, airconditioning en internet, met toegang tot het strand!
v.a. € 4,190
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IA820
Max. 11 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
 

Luxe villa Bagnolini

Amalfi en Napels - Italië
Deze luxe villa ligt bij Amalfi aan de Amalfi kust met adembenemend zeezicht. Schitterende vakantievilla voor 12 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
v.a. € 6,460
Bekijken
aircozwembadinternet
Ref.nr. IA838
Max. 12 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
 

Villa Liguria

Ligurië - Italië
Vakantievilla Liguria is te huur op een heuvel in een rustige groene omgeving bij het dorpje Avegno aan de Italiaanse Riviera, slechts 6 km. verwijderd van het strand. Heerlijke vakantievilla voor 8 personen met 4 slaapkamers, 3 badkamers, WiFi internet, airconditioning, privé zwembad met jacuzzi!
v.a. € 4,170
Bekijken
aircozwembadinternetbbq
Ref.nr. IL226
Max. 8 personen
4 slaapkamers
3 badkamers